Вітання до Дня Збройних Сил України

Сьогодні, 6 грудня, як і щорічно, вже  понад трьох десятиліть, 6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але з 2022 року- з початком повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і  дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Українська армія – сила і гордість нашого народу. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші воїни у світі. Бажаємо всім їм міцних сил і незламної віри, бравих ідей і добрих надій, впевнених планів і обов’язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.
Дорогі захисники та захисниці України!
З нагоди цього особливого свята, дозвольте висловити вам щирі слова подяки та вдячності. Ви — наша надія та найвеличніші герої, які стоять на варті нашої свободи та незалежності. Нехай мир завжди супроводжує вас на цьому шляху, а ваша мужність ніколи не залишає вас. З Днем Збройних сил України! Бажаємо Вам мужності, сил і здoрoв’я. Миру і спoкoю на всій українській землі. Слава Вам і слава Україні!
Вічна пам‘ять тим, чий земний визвольний шлях обірвався, а імена назавжди закарбовані в історії незалежної України та у наших серцях.
СЛАВА ЗСУ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *